Over ons

Wij zijn TOP Personeelsdiensten

TOP voor medewerkers en TOP voor opdrachtgevers. Hoe wij TOP zijn en TOP blijven, is te kenmerken in onze transparante communicatie waarin alle betrokkenen adequaat worden meegenomen in het proces van werving tot plaatsing en het volgen van het functioneren. Een leuke baan of een goede nieuwe collega, dát is waar het om draait!

Frank Kruizinga

Mijn naam is Frank Kruizinga, geboren in Hoogezand-Sappemeer en opgegroeid in Leek. Na jaren gewerkt te hebben voor een noordelijke uitzendorganisatie heb ik er vol enthousiasme voor gekozen om mee te gaan in de ambitie van TOP.

Wat mij typeert als professional? Dat ik werk op basis van vertrouwen, open communiceer en durf mee te denken met de organisatie en medewerker. Ben ervaren in de uitzendsector, geef onderbouwd advies en bovenal; ben mezelf. Persoonlijk, open en met humor. Dat maakt mij tot een betrouwbare partner en die graag met uw organisatie of met je volgende baan aan de slag gaat!

Gerlinda Katerberg

Mijn naam is Gerlinda Katerberg, geboren en getogen in Grijpskerk. Na mijn studie Communicatie, heb ik eerst mijn pensioen gevierd door een aantal jaren in het buitenland te werken en reizen.

Als dochter van een ondernemend gezin, ben ik in de retail terecht gekomen en daarvoor, destijds, verhuisd naar Utrecht. Alleen, als rasechte Groninger, trekt het Noorden en ben ik terug verhuisd en heb ik ook daar mijn man leren kennen en hebben wij inmiddels 2 kinderen (alleen de hond ontbreekt nog).

Afgelopen 2 jaar hebben we ons eigen huis gebouwd en toen dit klaar was, was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging. Na 13 jaar retail ben ik overgestapt naar de detachering en mag ik mijn ervaring en kennis meenemen naar TOP personeelsdiensten.
Waar ik mij in onderscheid? Ik kijk naar wat iemand zijn intrinsieke waardes zijn en ik kijk meer naar wat iemand leuk vindt om te doen in plaats van wat hij kan. Daarnaast vind ik het leuk om mensen uit te dagen en soms buiten de box te laten denken. Ik hou zelf van avontuur en neem mijn kandidaten daar graag in mee.

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging help ik je daar graag mee!

Koos Siegers

Mijn naam is Koos Siegers geboren en getogen in het Westerkwartier. Woonachtig geweest in Leek, aan de zuidkant van de A7 en nu al weer jaren woonachtig, met vrouw en kinderen, aan de noordzijde van de A7. In 2012 ben ik samen met Richard Bosker het avontuur aangegaan met de start van TOP Technisch Personeel.

Met ingang van 2021 zijn daar de nieuwe uitdagingen TOP Personeelsdiensten, welke ik gezamenlijk met Frank Kruizinga zal gaan opzetten en TOP Zorgpersoneel bij gekomen.

Binnen deze bedrijven hou ik me bezig met alles wat je maar kunt verzinnen. Van commercie tot het inboeken van de uren. Af en toe een beetje kort voor de kop maar in het algemeen een levenslustig, creatief en verantwoordelijke persoonlijkheid.

Meerdere personen die nu een vaste dienst betrekking hebben zijn ooit zonder vakkennis bij ons komen werken. Gezamenlijk een traject doorlopen waarbij de medewerker geschoold wordt, het vak mag leren bij onze opdrachtgevers en wij gezamenlijk trots zijn op het behaalde resultaat. Daar ben ik graag dagelijks mee aan de slag.

Ervaring

Met jarenlange uitzendervaring zijn we in staat om snel te handelen, verder te kijken dan het CV en zo op slagvaardige wijze betrokken partijen tot dienst te zijn met zowel uitzenden, detacheren, opleiden en bijscholen en werven &selecteren. Kortom; de juiste kandidaat bij de juiste organisatie, TOP begeleidt.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit in dienstverlening is voor iedereen belangrijk. Om dit te waarborgen doen wij waar we goed in zijn: Verbinden. Op een professionele en persoonlijke wijze werken we dagelijks aan het verbinden tussen werkzoekenden (latent of direct) en opdrachtgevers. Daarin denken we actief mee met alle betrokken partijen en waar nodig leiden we op.

Continuïteit in Flexibiliteit

Wanneer het gaat om een nieuwe functie of een nieuwe collega, is continuïteit belangrijk. Wij geloven in langdurige samenwerkingen, waarbij betrouwbaarheid, oprechte interesse en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Wanneer je elkaar beter leert kennen, kun je elkaar ook écht van dienst zijn.