Over ons

Wij zijn TOP Personeelsdiensten

Werk speelt een grote rol in het leven van mensen. Het is belangrijk dat ze dit met plezier doen, dat ze op de juiste plek zitten. Dat is precies waar we bij TOP een bijdrage aan willen leveren. Daarbij zien we iets in mensen, wat anderen soms niet zien. We durven verder te kijken dan een cv. En door onze persoonlijke contacten met werknemers én werkgevers in de regio weten we precies wie er bij welk bedrijf past. 

Je vindt ons kantoor aan de Tolberterstraat in Leek. We zijn trots op dit pand waar we in 2022 introkken en waar we iedere plint zelf legden en alle wanden zelf sausden. Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. 

Frank Kruizinga

Ik ben Frank Kruizinga, geboren in Hoogezand-Sappemeer en opgegroeid in Leek. Ik heb veel ervaring in de uitzendbranche en ik geniet er nog steeds van om mee te denken met organisaties en werkzoekenden. Als je met mij samenwerkt merk je dat ik boven alles mezelf ben: persoonlijk, open en humoristisch. 

Mijn advies is onderbouwd en altijd met jouw belang voor ogen: een werknemer die echt past en een baan waar je met plezier naartoe gaat. Dit maakt mij tot een betrouwbare partner die graag met je organisatie of met je volgende baan aan de slag gaat!

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Laat het me weten, ik hoor graag van je! 

Gerlinda Katerberg

Mijn naam is Gerlinda Katerberg. Ik ben een rasechte Groninger, geboren en getogen in Grijpskerk. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Door iemand aan een baan te helpen, verbeter je hun leven een beetje.  En tegelijkertijd ontzorg ik daarmee opdrachtgevers door ze de werving uit handen te nemen en een werknemer voor ze te vinden waar ze op kunnen bouwen.

Bij mij persoonlijk, maar ook bij mijn TOP-collega’s krijgt iedereen een kans. Niet alleen kijken naar wat iemand al gedaan heeft, maar naar talenten en naar waar iemand blij van wordt. Het lukt dan ook vaak om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Meedenken als mensen vastlopen, een kerstpakket langsbrengen en zien hoe een klein gebaar gewaardeerd wordt, bedrijven helpen met het oplossen van een wervingsvraagstuk: het is iedere dag een klein feestje. 

Wil je eens praten over een vacature of sparren over een andere baan? Neem contact met me op, dan maken we een afspraak. 

Michiel Kuiper

Mijn naam is Michiel Kuiper, geboren en opgegroeid in Enumatil en nu een aantal jaren wonende in de mooie stad Groningen. Sinds januari 2022 ben ik begonnen bij TOP Technisch Personeel. Na mijn opleiding in de horeca kwam ik er al snel achter dat werken in de weekend- en avonduren niks voor mij was. Wel was het direct duidelijk dat het blij maken van andere mensen mij ook blij maakt, of het met een lekker gerecht is of met een mooie nieuwe baan maakt mij niet uit.

Mijn voldoening en energie haal ik uit gelukkige mensen, dat ik dit in mijn werk kan waarmaken is dan ook heel gaaf. Ik kijk naar wat iemand graag wil en waar hij of zij plezier in heeft. Is iemand nog onbekend met een vak en wil het graag leren? Dan zorgen we daarvoor!

Ervaring

Met jarenlange uitzendervaring zijn we in staat om snel te handelen, verder te kijken dan het CV en zo op slagvaardige wijze betrokken partijen tot dienst te zijn met zowel uitzenden, detacheren, opleiden en bijscholen en werven &selecteren. Kortom; de juiste kandidaat bij de juiste organisatie, TOP begeleidt.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit in dienstverlening is voor iedereen belangrijk. Om dit te waarborgen doen wij waar we goed in zijn: Verbinden. Op een professionele en persoonlijke wijze werken we dagelijks aan het verbinden tussen werkzoekenden (latent of direct) en opdrachtgevers. Daarin denken we actief mee met alle betrokken partijen en waar nodig leiden we op.

Continuïteit in Flexibiliteit

Wanneer het gaat om een nieuwe functie of een nieuwe collega, is continuïteit belangrijk. Wij geloven in langdurige samenwerkingen, waarbij betrouwbaarheid, oprechte interesse en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Wanneer je elkaar beter leert kennen, kun je elkaar ook écht van dienst zijn.